a

Vriendenclub

 

Sinds januari 2012 hebben wij een heuse fanclub; “Vrienden van de Dirgelländer”. Jan Smeets, Harie Stijnen en Nico Snackers vormen met z'n drieën de motor achter de “Vrienden van de Dirgelländer”.

De Dirgelländer Muzikanten zijn deze heren zeer erkentelijk voor dit initiatief. Meteen bij de start van de fanclub waren er al meer dan 50 personen ingeschreven als lid van de "Vrienden van de Dirgelländer". Eind 2013 hadden de Dirgelländer bijna 150 Vrienden.

Houdt u van gezellige uitstapjes met blaasmuziek en zang, aarzel dan niet en neem even met één van genoemde heren contact op om lid te worden van de “Vrienden van de Dirgelländer”.

Als lid van de vriendenclub wordt u op de hoogte gehouden van het wel en wee binnen de Dirgelländer Muzikanten en natuurlijk ook van de activiteiten en optredens van de blaaskapel. Verder ontvangt u elk kwartaal het 'Dirgelen Nuujts'. De contributie bedraagt € 10,00 per jaar.


Heeft u belangstelling?
Neem dan contact op met:

Jan Smeets - +31 46 433 63 23 - jansmeets54@hotmail.com

Harie Stijnen - +31 46 433 28 28 - jh.stijnen@home.nl

Nico Snackers - +31 46 433 35 47 - jn.snackers@home.nl

Fotoboek 50 jaar Dirgelländer Muzikanten

 

Als afsluiting van het jubileumjaar 50 jaar Dirgelländer Muzikanten in 2014, is er een boek samengesteld met foto’s van de hoogtepunten uit de geschiedenis vanaf 1964 t/m 2014 van deze Steinder blaaskapel.

Het 1e exemplaar van dit fotoboek is tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel op zaterdagavond 10 januari bij brasserie Merode overhandigd aan burgemeester mw. Marion Leurs – Mordang

Het fotoboek “50 jaar Dirgelländer Muzikanten” is vanaf woensdag 25 februari a.s. verkrijgbaar bij Primera in het Winkelcentrum in Stein voor de prijs van € 12,50. Natuurlijk kunt u ook terecht bij Jack van Rossum of Henk Stortelder van de Dirgelländer Muzikanten

De Dirgelländer Muzikanten bedanken “OAMKB Marina van Rossum Sittard administratiekantoor” voor de financiële ondersteuning bij de realisatie van dit fotoboek.

© Dirgelländer Muzikanten 2018 - Webdesign: INSPIRED BY WHY - John Baggen